Pompierii au intervenit cu cinci autospeciale şi o volă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje din Liteni


Intră acum și în grupul de

Un depozit de furaje aparţinând unui bărbat din satul Roşcani, oraşul Liteni, a fost mistuit într-un incendiu, în noaptea de sâmbătă spre duminică, focul fiind pus intenţionat de o mână criminală.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU „Bucovina” Suceava, plt.adj. Alin Găleată, pentru stingerea flăcărilor au intervenit  militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava, ajutaţi de membri ai Serviciului Voluntar şi ai Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă Liteni, cu cinci autospeciale şi o volă.

incendiu noaptea

„La sosirea pompierilor, ardeau trei stoguri de fân, existând pericolul de propagare la două anexe gospodăreşti. Incendiul a fost lichidat la ora 4:20. Au ars circa 10 tone de furaje şi 5 metri cubi de cherestea”, a declarat Găleată.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava.

” Din fericire, nu s-au înregistrat victime omeneşti, iar forţele de intervenţie au salvat cele două anexe gospodăreşti”, a mai arătat Alin Găleată.

 


Intră acum și în grupul de