Un tânăr a spart geamul unui magazin din Vatra Dornei în timp ce se certa cu fratele său la întoarcerea de la o discotecă


Intră acum și în grupul de

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuna Lunca Ilvei, din județul Bistrița Năsăud, s-a ales cu dosar penal pentru distrugere după ce a spart geamul exterior de la vitrina unui magazin din Vatra Dornei, la întoarcerea de la o discotecă.

geam spart

Potrivit Poliției Județene, duminică dimineața, o femeie în vârstă de 60 de ani, din Vatra Dornei, a sesizat polițiștii din localitate despre distrugerile de la magazinul pe care îl administrează.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că sticla de tip termopan a vitrinei magazinului a fost distrusă în partea exterioară și nu există urme de pătrundere în interiorul magazinului.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au reușit identificarea persoanei bănuite de distrugere, un tânăr de 21 de ani, din comuna Lunca Ilvei, din județul Bistrița Năsăud.

Martorii le-au declarat oamenilor legii că duminică dimineața, în jurul orei 05.00, tânărul de 21 de ani se întorcea de la discotecă împreună cu fratele său și prietena acestuia. În timp ce se afla pe strada Luceafărului, tânărul de 21 de ani a avut un conflict cu fratele său, fapt pentru care a lovit cu pumnul în vitrina magazinului, rezultând distrugerea acestuia pe partea exterioară.

În acest fel, tânărul a produs pagube de 400 de lei, el alegându-se cu un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunii de distrugere.


Intră acum și în grupul de