Tragedie la Straja. Un bebeluș de două luni a murit după ce mama lui a intrat cu mașina într-un cap de pod


Intră acum și în grupul de

Un bebeluș de numai două luni a sfârșit tragic, după ce mama lui a pierdut controlul mașinii pe care o conducea și a intrat într-un cap de pod, pe raza comunei Straja.

Poliția Județeană a informat că accidentul cumplit în care și-a pierdut viața bebelușul s-a petrecut duminică dimineața, în jurul orei 10.05, pe DJ 209G, pe raza comunei Straja.

 

accident straja (2)

La volanul mașinii se afla chiar mama micuțului, o tânără de 25 de ani, din comuna Ulma.

Aceasta a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, iar într-o curbă la stânga a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un cap de pod de pe partea dreaptă a direcţiei de deplasare.

În mașină se aflau cei trei copii ai femeii, bebelușul și alți doi copii, unul de 5 ani, iar altul de 8 ani, care au fost răniți ușor.

Polițiștii au arătat că în momentul producerii accidentului rutier niciuna dintre persoanele care se aflau în autoturism nu purtau centuri de siguranţă.accident straja (1)

 

„Minorul decedat se afla într-un scaun special pentru copii fiind transportat cu tot cu scaun la spital”, se arată într-un comunicat al Poliției.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

 


Intră acum și în grupul de