Primarul Sucevei, mulțumit de lucrările de asfaltare de pe strada Universității. De săptămâna viitoare, începe asfaltarea pe B-dul George Enescu


Intră acum și în grupul de

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, s-a declarat mulțumit de modul în care s-a realizat asfaltarea străzii Universității.

El a declarat la comandamentul de lucrări cu fonduri europene de marți dimineața că sâmbătă a fost în mijlocul constructorilor, unde a observat că s-a lucrat organizat, iar cetățenii orașului au înțeles și au respectat rugămintea de a nu încurca lucrările.

strada Universitatii asfaltare

Pe de altă parte, viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, a spus că marea temere în privința asfaltării în jurul canalelor s-a adeverit și de această dată.

„Canalele nu au fost ridicate cum trebuie”, a declarat Harșovschi, precizând că unii suceveni au reclamat acest fapt pe rețelele de socializare.

Ion Lungu a arătat că specialiștii vor avea ultimul cuvânt, iar dacă sesizările vor fi întemeiate, lucrările vor trebui corectate.

„Eu zic că a ieșit o treabă relativ bună pe strada Universității. Am văzut că mai sunt niște observații, la câteva capace n-ar fi liniaritatea perfectă. Dacă este așa, ele trebuie recondiționate. Am fost sâmbătă la fața locului, cel puțin din punctul de vedere al organizării, lucrurile au fost în ordine, oamenii au înțeles și le mulțumesc pentru asta.  Lucrurile s-au terminat așa cum ne-am propus în cursul zilei de sâmbătă. Cu cele două observații care sunt la câteva capace de nivel, și dacă este așa, ele se vor corecta. Eu zic că a ieșit o lucrare bună”, a spus Ion Lungu.

Totodată,  el a anunţat că de la jumătatea săptămânii viitoare, vor începe și lucrările de asfaltare pe bulevardul George Enescu, unde, în momentul de față, se lucrează la frezare.

Edilul Sucevei a ţinut să precizeze că circulația pe bulevard nu va putea fi închisă în totalitate, așa cum s-a întâmplat pe strada Universității. În acest sens, Lungu a spus că B-dul George Enescu va fi închis pe jumătate, circulația urmând să se desfășoare pe o bandă, pe fiecare sens de mers.


Intră acum și în grupul de