Un bărbat a murit la Plopeni. El s-a înecat într-un canal colector transformat în iaz


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 37 de ani s-a înecat marţi dimineaţa într-un canal colector, transformat în iaz, pe raza localităţii Plopeni din oraşul Salcea.

inecat iaz (5)

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, plt.adj. Alin Găleată, marți dimineață, la ora 10.23, a fost anunțat faptul că o persoană a căzut în apă, existând posibilitatea ca aceasta să fie înecată.

Imediat, la fața locului s-au deplasat militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava care au intervenit cu un echipaj cu o barcă pneumatică, un echipaj de scafandri şi o ambulanţă SMURD de terapie intensivă.

„Trupul bărbatului a fost scos din apă, cu ajutorul accesoriilor din dotare, la mai puţin de 10 minute de la începerea acţiunii de căutare şi a fost predat echipajului SMURD. Conform protocolului, paramedicii pompieri au început manevrele de resuscitare însă, din păcate, acestea au rămas fără rezultat, iar medicul SMURD a declarat decesul la aproximativ o oră după ce tânărul a fost adus la mal”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, plt.adj. Alin Găleată.


Intră acum și în grupul de