Sfârșit tragic pentru un motociclist din Broșteni. A murit după ce a intrat în coliziune cu un autotractor


Intră acum și în grupul de

Două accidente grave în care au fost implicați tineri motocicliști, au avut loc, miercuri, în judeţul Suceava, la un interval de aproape două ore.

Potrivit Poliției Județene, un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Broșteni, care circula cu o motocicletă, deși nu avea permis de conducere corespunzător, a sfârșit tragic în urma unui impact puternic cu un autotractor. Un alt tânăr, de 20 de ani, din Mănăstirea Humorului, a fost grav rănit, după ce a intrat în coliziune cu un autoturism.

IPJ Suceava a arătat că ambele accidente ce au avut loc miercuri după-amiază au fost provocate din cauza nerespectării distanţei în mers.

accident motocicleta

Astfel, din această cauză, dar şi din cauza prafului degajat de un autotractor cu semiremorcă, condus în faţa tânărului de 23 de ani, din Broșteni, în aceeaşi direcţie, de un bărbat de 41 ani, din Câmpulung Moldovenesc, motocicleta a intrat în coliziune cu autotractorul.

În urma impactului a rezultat decesul motociclistului care nu purta cască de protecţie.

După accident, șoferul autotractorului şi-a continuat deplasarea, fiind identificat ulterior de polițiști.

În cazul celui de-al doilea motociclist, tânărul de 20 de ani, din Mănăstirea Humorului, a fost grav rănit în urma unui accident petrecut pe raza localității de domiciliu.

Polițiștii au arătat că tânărul ce conducea motociclul a efectuat o manevră de depăşire, însă în momentul revenirii pe banda sa de mers, pe fondul lipsei de experienţă în conducere şi a nepăstrării unei distanţe suficiente faţă de autoturismul condus regulamentar în aceeaşi direcţie de un consătean de 67 ani, a intrat în coliziune faţă-spate cu acesta, după care s-a răsturnat pe partea carosabilă.

Cei doi conducători auto au fost testaţi de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ambele cazuri polițiștii au întocmit dosare penale ce vor fi soluționate procedural.

 


Intră acum și în grupul de