Traficul rutier va fi restricţionat până la jumătatea lui iunie, pe strada 13 Decembrie din Fălticeni


Intră acum și în grupul de

UPDATE:

Având în vedere restricţia de circulaţie pentru toate categoriile auto pe strada 13 Decembrie, între Blocul Turn şi intersecţia cu varianta pentru traficul greu (Dogari), în intervalul 5-15 iunie, urmare a situaţiei din trafic, s-a luat decizia schimbării rutei de ocolire, pe tronsonul: strada Sucevei (Blocul Turn) – Bulevardul Revoluţiei (prin centru) – Bulevardul 2 Grăniceri, (retur pentru mijloacele auto care tranzitează Fălticeniul spre Suceava).
Ocolirea pe strada Republicii rămâne valabilă pentru autovehiculele care circulă de la Fălticeni spre zona Dolhasca. Utilajele grele care intră în Fălticeni (dinspre Iaşi), cu destinaţia zona Dolhasca, vor urma ruta: Bulevardul 2 Grăniceri – varianta pentru traficul greu (Dogari) – str. Republicii – str. Armatei.
………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

În perioada 5 – 15 iunie 2015 traficul rutier va fi restricționat pentru toate categoriile de autovehicule pe strada 13 Decembrie, din municipiul Fălticeni.

falticeni

Reprezentanții Primăriei anunță, într-un comunicat de presă, că circulația se va întrerupe pe segmentul Blocul Turn – până la intersecţia cu varianta pentru trafic greu (Dogari).

În acest caz, traficul greu va fi deviat pe strada Republicii (prin faţa Administraţiei Fiscale Fălticeni) – intersecţia cu varianta pentru trafic greu (Dogari) – bulevardul 2 Grăniceri, şi retur pentru mijloacele auto care tranzitează municipiul Fălticeni spre Suceava.

Sursa citată mai anunță că restricţia este impusă pentru derularea lucrărilor în cadrul proiectului „Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în aglomerarea Fălticeni”, reabilitarea instalaţiei de canalizare cu racordurile aferente.

Totodată, decizia a fost luată cu acordul Poliţiei rutiere și au fost stabilite măsurile care se impun pentru asigurarea intervenţiei în situaţii de urgenţă a Staţiei de Ambulanţă şi a Detaşamentului de Pompieri Fălticeni.


Intră acum și în grupul de