Acasă Actualitate Bejinariu- Gorea l-a adus pe Hayssam In judeTul Suceava

Bejinariu- Gorea l-a adus pe Hayssam In judeTul Suceava


Intră acum și în grupul de

El a spus Intr-o conferinTA de presA cA nu e normal ca In privinTa lui Omar Hayssam lucrurile sA fie Impinse numai In grAdina PSD cAnd, cel puTin In judeTul Suceava, a fost adus Si IntreTinut de reprezentanTii PNL. Potrivit lui Bejinariu, cea mai importantA investiTie adusA de liberali In judeTul Suceava pare a fi cea de la Best Wood MoldoviTa, fabricA de prelucrare a lemnului aparTinAnd lui Omar Hayssam. Omar Hayssam a fost adus In judeTul Suceava de un marcant liberal, ValicA Gorea, a spus Bejinariu care a adAugat cA la inaugurarea fabricii de la MoldoviTa a fost invitat Si Theodor Stolojan, dar cA nu Stie dacA acesta a participat. El a mai spus cA In perioada guvernArii PSD, firmele lui Hayssam nu au fost protejate, ci chiar i s-a interzis acestuia participarea la unele licitaTii de masA lemnoasA organizate de DirecTia SilvicA Suceava.

Directorii din vremea aceea ai DirecTiei Silvice l-au scos din licitaTie pentru cA avea o datorie de zece miliarde de lei, a mai spus Bejinariu. Pe de altA parte, ValicA Gorea, a spus cA nu e nimic adevArat In legAturA cu Omar Hayssam. CAnd a venit el la Bucovina Mineral Water eu eram plecat, fiind subprefect de Suceava. Nu aveam eu cum sA-l aduc pe Hayssam, a spus preSedintele AgenTiei Nucleare. Il desfid sA aducA dovezi. DacA nu, este un mincinos, a mai spus Gorea. ValicA Gorea, care a fost director al Bucovina Mineral Water, a spus In luna aprilie, Intr-o conferinTA de presA, la Suceava, cA pe Omar Hayssam l-a cunoscut personal.



Am avut de a face cu el o anumitA perioadA, a spus Gorea la vremea respectivA precizAnd cA afacerile acestuia au fost Intotdeauna cu multe probleme, cu foarte multe probleme, cu greve, cu bAtAi.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version