Arbori nemarcați, tăiați ilegal din fondul forestier al Primăriei Vatra Moldoviței


Intră acum și în grupul de

În curtea unui bărbat din comuna Vatra Moldoviței a fost descoperită o cantitate de aproximativ nouă metri cubi de lemn, în valoare de circa 1.800 lei, ca urmare a unei sesizări a unui pădurar din cadrul Ocolului Silvic Privat Bucovina.

lemne

Poliția Județeană a informat că luni după-amiaza pădurarul a sesizat faptul că în noaptea de duminică spre luni persoane necunoscute au tăiat de pe picior arbori nemarcați din fondul forestier proprietatea Primăriei Vatra Moldoviței.

Pădurarul a mai spus polișiștilor că materialul lemnos a fost transportat cu taful în curtea unui bărbat din comuna Vatra Moldoviței.

În urma cercetărilor, polițiștii au găsit la locuința bărbatului o stivă de arbori, despre care susnumitul a declarat că provine din pădurea sa proprietate.

Cercetările au mai stabilit faptul că au fost tăiați de pe picior un număr de patru arbori nemarcați, cu un volum total de aproximativ nouă metri cubi, în valoare de circa 1800 lei.

În acest caz polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de taiere ilegală de arbori nemarcați și furt de material lemnos.


Intră acum și în grupul de