Două persoane în stare gravă la spital, după ce o autoutilitară s-a izbit într-un autoturism, la ieşirea din Câmpulung spre Humor


Intră acum și în grupul de

 

O femeie în vârstă de 48 de ani și o adolescentă de 15 ani, ambele din Câmpulung Moldovenesc, au fost rănite grav în urma unui accident de circulație petrecut marți seara, pe DN 17, în afara localităţii Câmpulung Moldovenesc, la ieşirea spre Gura Humorului.

accident politie

Poliția Județeană a informat că marți seara, în jurul orei 21.50, pe DN 17, în afara localităţii Câmpulung Moldovenesc, la ieşirea spre Gura Humorului, în timp ce conducea autoutilitara, un bărbat de 38 ani, din municipiul Botoşani, s-a angajat în depăşirea autoturismului condus de o femeie de 48 ani, localnică, care circula în aceeaşi direcţie, moment în care aceasta a virat la stânga pentru a pătrunde pe o cale de acces laterală.

Astfel, cele două mașini s-au tamponat, iar în urma accidentului a rezultat rănirea gravă a șoferiței și a unei minore de 15 ani.

De asemenea, a mai fost rănită ușor o femeie de 45 ani, din Câmpulung Moldovenesc, care se afla în mașina femeii de 48 de ani.

Polițiștii ajunși la locul accidentului l-au testat pe șoferul autoutilitarei cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Ulterior, la spital, atât bărbatului, cât și șoferiței de 48 de ani, li s-au prelevat mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit în acest caz un dosar penal ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de