Femeie din Păltinoasa accidentată grav, după ce căruța în care se afla a fost izbită puternic de o mașină


Intră acum și în grupul de

O femeie în vârstă de 43 de ani, din Păltinoasa, care se afla într-o căruță alături de soțul ei a fost rănită, după ce atelajul a fost izbit puternic de o mașină.

caruta noaptea

Poliția Județeană a informat că sâmbătă noaptea, în jurul orei 23.30, un bărbat de 53 ani, din judeţul Tulcea, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, în localitatea Păltinoasa, nu a observat în timp util faptul că în faţa sa se deplasa în aceeaşi direcţie un atelaj hipo înregistrat și nesemnalizat corespunzător.

Astfel, mașina a intrat în coliziune cu căruța, iar calul s-a speriat şi a mai parcurs pe şosea aproximativ 70-80 de metri, avariind ușor un autoturism parcat pe partea dreaptă a drumului național.

Totodată, căruțașul în vârstă de 50 de ani şi soţia sa de 43 de ani au căzut, femeia acuzând dureri în urma impactului cu solul.

Femeia a fost transportată cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijirii medicale, fiind internată pentru investigaţii medicale de specialitate.

Polițiștii ajunși la fața locului i-au testat cu aparatul etilotest pe cei doi bărbați implicați în accident, rezultatul fiind negativ pentru șoferul mașinii şi 0,81 mg/l în aerul expirat pentru căruțaș.

În cauză s-a întocmit dosar penal ce va fi soluționat procedural.

 


Intră acum și în grupul de