Primarul Ion Lungu susţine o conferinţă de presă la Primăria Suceava


Intră acum și în grupul de

 

ion lungu (4)

Ion Lungu:

„Suntem in zodia licitatiilor. Pe 11 s-a tinut cea pentru 2 ani la reparatia strazilor. Au fost trei oferte, Tehnic Assist, Autotehnorom si asocierea dintre Florconstruct si Conbucovina. Toate sunt elegibile si maximla  jumatatea lui iulie, sa avem desemnat operatorul pe asfaltare. La finele lui august, expira contractul actual. Cred ca am facut un lucru bun si are valoarea de 25 milioane lei plus TVA.

Ieri a fost o licitatie cu o miza foarte mare care a fost contestata inainte de a incepe. S-au depus mai multe oferte. Urbana, Rosal si asocierea dintre Diasil si Florconstruct s-au batut pentru salubrizare. Perioada e de 12 ani. Sper sa fie desemnat un operator titular si sa se apuce de lucru pentru platformele subterane.

De ce te temi de aia nu scapi. La Centrul Cultural Bucovina, nu putem semna pentru ecranul de 4k de tip 3 D.

O problema presanta e cea legata de proprietati. Avem mare presiune si un deficit de 251 de hectare de teren. Oamenii sunt disperati si au dreptate. Nu mai cred in Fondul Proprietatea si vor terenul in natura. Sper ca Guvernul sa gaseaca solutii si sa le dam celor care au dreptul.

Sper ca anul acesta sa primim unda verde de la ANL pentru inca doua blocuri cu 80 de apartamente.

Zilele Sucevei din acest an vor fi in perioada 24-28 iunie. Noi am incercat sa cream un program de muzica pentru toate gusturile. Evenimentele vor incepe miercuri, de la ora 15. Vom incerca sa asiguram pentru cei care vin in pelerinaj locuri de cazare gratis la unitatile scolare. Voi imparti pelerinilor 5000 de sarmale, ca in fiecare an.”


Intră acum și în grupul de