Gospodărie din comuna Iaslovăţ, puternic afectată de un incendiu din cauza unui scurtcircuit


Intră acum și în grupul de

Un puternic incendiu a afectat gospodăria unui bărbat din comuna Iaslovăţ în noaptea de marți spre miercuri, la fața locului intervenind pompierii militari de la Garda de Intervenţie Solca, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă din localităţile Iaslovăţ şi Milişăuţi cu patru autospeciale.

atelier mobila incendiu (3)

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, plt.adj. Alin Găleată, incendiul a fost anunțat la ora 3:16, iar în momentul în care pompierii au ajuns focul se manifesta violent la acoperişul casei de locuit şi la anexele gospodăreşti, construcţii din lemn, cu învelitori din tablă, existând pericolul de propagare la gospodăria învecinată.

„Incendiul a fost lichidat la ora 5:30 şi au ars acoperişul casei de locuit pe o suprafaţă de 80 de metri pătraţi, depozitul de furaje pe 70 de metri pătraţi, bucătăria de vară şi alte două anexe, construcţie corp comun, pe 20 de metri pătraţi. Flăcările au degradat pereţii portanţi ai locuinţei, precum şi bunuri casnice”, a declarat Găleată.

El a mai spus că incendiul ar fi izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric neizolat corespunzător.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime omeneşti, iar pompierii militari au salvat gospodăria învecinată.


Intră acum și în grupul de