Geantă în care se aflau 8.000 lei, furată din mașina unei femei din Grănicești. Vezi cum a fost posibil


Intră acum și în grupul de

O femeie în vârstă de 31 de ani, din Grănicești, care lucrează ca operatoare/vânzătoare la o stație de comercializare carburanţi a rămas fără documentele personale și suma de 8.000 lei, după ce a lăsat geanta la vederea hoților.

furt masina

Poliția Județeană a informat că vineri seara, în jurul orei 19.30, femeia a sesizat polițiștii din Grănicești despre faptul că hoții i-au furat geanta din mașina pe care o parcase pe raza satului Românești.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat că femeia s-a deplasat la serviciu cu autoturismul personal, lăsând poșeta pe bancheta din spate, geamurile laterale din partea dreaptă deschise pe jumătate și autoturismul neasigurat, după ce a parcat.

În acest caz polițiștii din Grănicești continuă cercetările sub aspectul  săvârșirii infracțiunii de „furt calificat” pentru identificarea autorului şi recuperarea prejudiciului.

Tot vineri seara, un tânăr de  24 ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a sesizat prin 112 faptul că persoane necunoscute i-au spart geamul portierei stânga față și au pătruns în interiorul mașinii. Tânărul lăsase autoturismul în parcarea unui hypermarket din municipiul Suceava.

După ce au spart geamul portierei, hoții au furat o borsetă lăsată la vedere în care se aflau un portmoneu și mai multe bunuri personale, prejudiciul fiind de circa 600 lei.

Și în acest caz polițiștii vor continua cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt calificat” pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.

 

 


Intră acum și în grupul de