PSD Suceava raspunde in bascalie prefectului Orest Onofrei


Intră acum și în grupul de

Astfel intr-un comunicat trimis presei, PSD Suceava sugereaza prefectului ca este arogant si incearca, pe toate canalele sa discrediteze oamenii politici suceveni care nu impartasesc aceleasi convingeri cu el.

Va prezentam in continuare integral comunicatul semnat de Biroul de presa al PSD Suceava.

„Referitor la articolul PSD–istii se ascund in spatele biroului de presa, dorim sa comunicam opiniei publice urmatoarele:

Nu suntem in vacanta si nici in concediu domnule prefect, poate dumneavoastra intamplator detineti ca intr-o continua vacanta aceasta functie pe care nu reusiti s-o onorati prin probitate profesionala si o activitate minima in folosul acestui judet.

Noi suntem o organizatie de partid cu 20.321 membri de partid (fara doua lichele care au sarit in barcile de unde au venit ca sa spioneze la noi). Suntem 5.634 de tineri, 6.551 de femei, 3.704 pensionari, 3.130 intelectuali, etc., avem 378 de organizatii in toate localitatile, iar ca partid am castigat alegerile locale si parlamentare si ramanem cel mai puternic si bine organizat partid din judet.

Ne asumam declaratiile transmise prin Directia de presa, Directia de monitorizare si reactie, Biroul de presa, Purtatorul de cuvant si toti alegatorii fideli PSD, care apreciaza ca scumpirea de la 1 iulie 2005 cu 38,9 % a gazului metan cumulat de la inceputul anului, 17,3 % a energiei electrice, 20% a energiei termice este o zi neagra a scumpirilor care, culmea, a fost sarbatorita la orele 24,00 in direct pe toate posturile de televiziune de presedintele Basescu, premierul Tariceanu si probabil in fata televizorului de O.O.

Sustineti ca „facem absolut ce este corect si in regula pentru judet” dar n-ati facut decat o vendeta rusinoasa impotriva membrilor PSD, ati impuscat ciorile din parc in calitate de prim vanator al judetului, ati calarit caii prin Gura Humorului si i-ati botezat cu aroganta si sfidare cu numele presedintelui deliberativului judetului Suceava si cautati continuu in trecut fara a va da seama ca in curand veti fi un trecut nefast. Nu stim daca destinul nu va transmite niste semnale prin faptul ca initialele numelui dumneavoastra privite dintr-o interpretare numerica sunt practic doi de zero (O.O.).

Doriti nume si oameni pentru a lovi pe la spate, ii veti avea in urmatoarea perioada, dar ceea ce isi doresc cetatenii judetului este sa aveti si alta activitate in afara vendetei politice. Acum nu va ganditi la numarul celor care le-ati inselat asteptarile dar care alaturi de noi va vor arunca acolo unde este si partidul care v-a consacrat – PNTCD.

Poate gasiti in partidul dumneavoastra si un putator de cuvant sau creati un birou de presa pentru a nu mai face declaratii politice in sediul Prefecturii, pe bani publici pentru ca n-au trebuit sa treaca decat sase luni ca cetatenii sa-si dea seama ca sunteti cel mai slab prefect pe care l-a avut judetul Suceava in toate timpurile.

De asemenea, nu intelegem de ce trebuie ca directorul de campanie electorala al PNL fost PNTCD sa fie angajat director in prefectura, pentru ca sa continue pe bani publici cosmetizarea dumneavoastra in mass-media. Trebuie sa recunoasteti ca oricat s-ar stradui nu poate sa faca minuni, pentru ca atunci cind scapati pe ”toloaca” politica nu va mai poate opri nimeni.

Sa nu va enervati prea tare, pana luni, pentru ca din nou farmaciile care elibereaza medicamente gratuite sunt ca de obicei inchise.

Cu barbatie si curaj,

Biroul de presa al PSD”


Intră acum și în grupul de