Cele opt săli de cinema care vor fi deschise în Iulius Mall Suceava, în plin proces de amenajare


Intră acum și în grupul de

Iulius Mall Suceava se află în plin proces de amenajare a celor opt săli de cinema, care vor fi deschise în toamna acestui an în incinta complexului comercial.

Potrivit unui comunicat al Iulius Mall Suceava,  cunoscutul operator internaţional de multiplexuri Cinema City va deschide la Iulius Mall Suceava 8 săli complet digitalizate, cu peste 1.300 de locuri, care vor ocupa o suprafaţă de aproximativ 2.500 mp.

cinema iulius mall (1)

„În prezent, şase din cele opt gradene de cinema sunt realizate la nivel de structură metalică. Totodată, se configurează camerele de proiecţie şi cele tehnice. În perioada imediat următoare, se va lucra concomitent la sistemul de ventilaţie şi la cel de instalaţii electrice. Ritmul lucrărilor se va intensifica, astfel încât, din toamna acestui an, bucovinenii se vor bucura de experienţa oferită de Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din România şi parte din Cineworld Group, al doilea mare lanţ de cinematografe din Europa.

Prezenţa Cinema City pe piaţa regională le va oferi sucevenilor şi nu numai posibilitatea de a viziona cele mai noi blockbustere hollywoodiene, disponibile şi în format 3D”, se arată în comunicatul Iulius Mall Suceava.

Cinematograful din Iulius Mall Suceava va avea săli spaţioase, cu fotolii confortabile, de mari dimensiuni, dispuse în amfiteatru, ce conferă unghiuri perfecte de vizibilitate, dar şi proiectoare şi sisteme de sonorizare profesionale, pentru o calitate de neegalat a sunetului şi a imaginilor, mai precizează sursa citată.

cinema iulius mall

Iulius Mall Suceava este parte a grupului de companii Iulius, cel mai mare dezvoltator român de centre comerciale de tip mall din ţară.


Intră acum și în grupul de