Bărbat bătut de cumnatul fiului său, în fața unui bloc din muncipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 52 de ani, din municipiul Suceava, a încasat o bătaie în fața unui bloc din municipiu din partea cumnatului fiului său. Agresiunea s-a petrecut joi, în jurul prânzului, după ce bărbatul a mers în vizită la fiul său.

ambulanta2

Potrivit Poliției Județene, bărbatul a fost găsit de polițiști într-o staţie de autobuz din municipiul Suceava, după ce o persoană a apelat 112. Bărbatul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi le-a declarat polițiștilor faptul că a fost lovit de o persoană necunoscută. El a fost transportat cu o ambulanţă la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În urma cercetărilor efectuate, oamenii legii au stabilit că în cursul zilei de marți, în jurul orei 14.00, bărbatul a mers în vizită la fiul său și în timp ce discuta cu acesta în faţa blocului, un localnic de 22 de ani, cumnat cu fiul bărbatului, deranjat de faptul că acesta făcea afirmaţii jignitoare la adresa surorii sale, l-a lovit cu palma şi pumnii.

Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de