Două accidente cu motocicliști într-o singură zi. Un tânăr a murit, iar două fete au fost rănite


Intră acum și în grupul de

Mersul cu viteză pe motocicletă a fost fatal pentru un tânăr de 26 de ani, din judeţul Hunedoara, după ce nu a mai putut stăpâni motorul și a intrat direct într-o mașină. Pasagera din spatele tânărului a fost rănită grav. Într-un alt accident, o altă fată a fost rănită după ce s-a răsturnat cu motocicleta.

motocicleta

Poliția Județeană a informat că un prim accident a avut loc sâmbătă, în jurul orei 14.25, în afara comunei Stroieşti, din cauza faptului că un tânăr motociclist de 21 ani, din oraşul Gura Humorului, nu a adaptat viteza într-o curbă  la stânga.

Astfel, el a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat pe partea carosabilă, iar în urma impactului a fost rănită uşor o minoră de 17 ani din oraşul Frasin, pasageră pe motocicletă.

Tânărul de 21 de ani a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. De asemenea, polițiștii au deschis un dosar penal ce va fi soluționat procedural.

Tot sâmbătă, un alt accident de motocicletă l-a costat viața pe un bărbat de 26 de ani, din judeţul Hunedoara, care nu avea permis de conducere. Seara, în jurul orei 21.20, în interiorul comunei Breaza, tânărul nu a adaptat viteza într-o curbă  periculoasă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat  în coliziune frontală cu o mașină condusă de o femeie de 42 ani, din Cîmpulung Moldovenesc.

Impactul a fost nimicitor pentru conducătorul motocicletei, iar o tânără de 19 ani din judeţul Hunedoara, pasageră pe motocicletă a fost rănită grav.

Șoferița de 42 de ani a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Și în acest caz polițiștii au întocmit dosar penal ce va fi soluționat procedural.

 


Intră acum și în grupul de