Acasă Actualitate Două accidente cu motocicliști într-o singură zi. Un tânăr a murit, iar...

Două accidente cu motocicliști într-o singură zi. Un tânăr a murit, iar două fete au fost rănite


Intră acum și în grupul de

Mersul cu viteză pe motocicletă a fost fatal pentru un tânăr de 26 de ani, din judeţul Hunedoara, după ce nu a mai putut stăpâni motorul și a intrat direct într-o mașină. Pasagera din spatele tânărului a fost rănită grav. Într-un alt accident, o altă fată a fost rănită după ce s-a răsturnat cu motocicleta.

motocicleta



Poliția Județeană a informat că un prim accident a avut loc sâmbătă, în jurul orei 14.25, în afara comunei Stroieşti, din cauza faptului că un tânăr motociclist de 21 ani, din oraşul Gura Humorului, nu a adaptat viteza într-o curbă  la stânga.

Astfel, el a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat pe partea carosabilă, iar în urma impactului a fost rănită uşor o minoră de 17 ani din oraşul Frasin, pasageră pe motocicletă.

Tânărul de 21 de ani a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. De asemenea, polițiștii au deschis un dosar penal ce va fi soluționat procedural.

Tot sâmbătă, un alt accident de motocicletă l-a costat viața pe un bărbat de 26 de ani, din judeţul Hunedoara, care nu avea permis de conducere. Seara, în jurul orei 21.20, în interiorul comunei Breaza, tânărul nu a adaptat viteza într-o curbă  periculoasă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat  în coliziune frontală cu o mașină condusă de o femeie de 42 ani, din Cîmpulung Moldovenesc.

Impactul a fost nimicitor pentru conducătorul motocicletei, iar o tânără de 19 ani din judeţul Hunedoara, pasageră pe motocicletă a fost rănită grav.

Șoferița de 42 de ani a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Și în acest caz polițiștii au întocmit dosar penal ce va fi soluționat procedural.

 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version