Tabara Bucsoaia se redeschide la mijlocul acestei saptamini


Intră acum și în grupul de

Directorul adjunct al DSP Suceava, Odette Nicolae a declarat, marti, ca tabara de la Bucsoaia a primit autorizatie de functionare pentru unul din blocurile de cazare, pentru spalatorie si blocul alimentar, aratand ca in prezent apa potabila in Tabara se incadreaza in parametrii de calitate. Nicolae a spus ca au fost achizitionate cazarmament si lenjerii noi si s-au efectuat lucrari de igienizare si la blocul alimentar al taberei.

Directorul adjunct al DSP Suceava a mai spus ca exista si un program de conformare stabilit cu Tabara Bucsoaia.

Directorul Agentiei Judetene a Taberelor si Turismului Scolar Suceava, Marius Vatavu a declarat ca in aceasta tabara s-au efectuat mai multe lucrari de amenajare si igienizare care erau necesare pentru asigurarea unor conditii optime de cazare.

El a spus ca incepand cu data de noua iulie in tabara de la Bucsoaia va sosi prima serie de copii care-si vor petrece vacanta in acest loc.

Vatavu a aratat ca tabara dispune de 236 de locuri de cazare , iar in prima serie va fi ocupata 70% din capacitatea de cazare.

Directorul AJTTS Suceava a subliniat ca elevii vor beneficia pe langa programe distractive si discoteci si de drumetii si excursii.


Intră acum și în grupul de