Acasă Actualitate Tabara Bucsoaia se redeschide la mijlocul acestei saptamini

Tabara Bucsoaia se redeschide la mijlocul acestei saptamini


Intră acum și în grupul de

Directorul adjunct al DSP Suceava, Odette Nicolae a declarat, marti, ca tabara de la Bucsoaia a primit autorizatie de functionare pentru unul din blocurile de cazare, pentru spalatorie si blocul alimentar, aratand ca in prezent apa potabila in Tabara se incadreaza in parametrii de calitate. Nicolae a spus ca au fost achizitionate cazarmament si lenjerii noi si s-au efectuat lucrari de igienizare si la blocul alimentar al taberei.

Directorul adjunct al DSP Suceava a mai spus ca exista si un program de conformare stabilit cu Tabara Bucsoaia.



Directorul Agentiei Judetene a Taberelor si Turismului Scolar Suceava, Marius Vatavu a declarat ca in aceasta tabara s-au efectuat mai multe lucrari de amenajare si igienizare care erau necesare pentru asigurarea unor conditii optime de cazare.

El a spus ca incepand cu data de noua iulie in tabara de la Bucsoaia va sosi prima serie de copii care-si vor petrece vacanta in acest loc.

Vatavu a aratat ca tabara dispune de 236 de locuri de cazare , iar in prima serie va fi ocupata 70% din capacitatea de cazare.

Directorul AJTTS Suceava a subliniat ca elevii vor beneficia pe langa programe distractive si discoteci si de drumetii si excursii.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version