A fost desemnat câştigătorul licitaţiei pentru salubrizarea menajeră a Sucevei! Dacă nu apar contestaţii, pe 15 iulie va fi semnat contractul pentru următorii 12 ani


Intră acum și în grupul de

Licitaţia organizată de Primăria Suceava pentru salubrizarea menajeră a oraşului pentru următorii 12 ani a fost câştigată de asocierea dintre firmele Florconstruct şi Diasil Service, care a avut cel mai bun punctaj.

Anunţul a fost făcut, miercuri de către primarul Sucevei, Ion Lungu, care a precizat că la licitaţie au mai depus oferte firmele Urbana din Bistrița, Rosal București şi Rossal Roman.

tomberon gunoi

„Avem un câştigător şi, în măsura în care  nu vor fi contestaţii, pe 15 iulie vom putea semna noul contract pentru salubrizare”, a spus primarul.

Contractul de salubrizare a municipiului Suceava pentru următorii 12 ani este în valoare de 20 de milioane de euro, iar noul operator va fi obligat să înfiinţeze în primii doi ani ai contractului un număr de 145 de puncte subterane de colectare a gunoiului menajer cu câte patru containere acţionate hidaulic, din care 60 în primul an de contract.

Mai mult, operatorul selectat va trebui să pună la dispoziţia tuturor proprietarilor de case din municipiu, peste 5.200, în mod gratuit, câte două pubele de 120 de litri, una pentru deşeurile menajere şi alta pentru deşeurile reciclabile, care vor fi înlocuite după şase ani.

Totodată, operatorul de salubrizare menajeră este obligat să construiască în fiecare an, câte un spaţiu de joacă de minim 500 de metri pătraţi.

Asocierea dintre Florconstruct și Diasil Service, are în prezent un contract temporar de ridicare a gunoiului menajer


Intră acum și în grupul de