Fără apă potabilă la robinetele sucevenilor, luni, în mai multe zone din oraș. Vezi care sunt străzile afectate


Intră acum și în grupul de

ACET Suceava anunţă că va întrerupe, luni, 13 iulie a.c., între orele 08.00 şi 18.00, funcţionarea serviciului public de alimentare cu apă potabilă pe mai multe străzi din municipiul Suceava.

apa robinet

Vor fi afectate de întreruperea furnizării de apă potabilă imobilele de pe străzile Veronica Micle, Mihai Eminescu, Mărăşti, 6 Noiembrie de la intersecţia cu str. Oituz până la intersecţia cu str. Mihai Viteazul, precum și cele de pe str. I. G. Sbierea de la intersecţia cu str. Mărăşti până la intersecţia cu str. Mihai Eminescu, str. Arcaşilor, str. Simion Florea Marian, str. Gherasim Buliga, inclusiv cei arondați la punctul termic Mihai Viteazul 1.

De asemenea, vor fi afectați de întreruperea furnizării apei potabile sucevenii de la blocurile 64, 65, 76, 77, 80 şi 81 de pe strada General Iacob Zadik și cei de la blocul 78 de pe strada Grigore Antipa, inclusiv cei arondați la punctul termic Cuza Vodă 6.

Sistarea apei potabile are loc în vederea executării unor lucrări programate necesare implementării proiectului „Extinderea şi reabilitarea reţelelor de apă şi apă uzată din municipiul Suceava”, precizează reprezentanţii ACET Suceava.


Intră acum și în grupul de