Individ bagat în arest pentru 30 de zile, după ce i-a dat unui copil de 12 ani cu toporul în cap


Intră acum și în grupul de

Un individ de 28 de ani care a lovit cu bestialitate un copil de numai 12 ani, dându-i cu toporul în cap, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Bărbatul și-a ieșit din minți pentru că fratele lui nu și-a putut lua copilul de numai patru săptămâni de la concubină. Scenele de groază s-au petrecut în noaptea de marți spre miercuri, în satul Humoreni, din comuna Comănești.

topor

Potrivit unui comunicat al Parchetului Suceava, Tribunalul  a hotărât arestarea inculpatului Fănel Constantin Solomon pentru 30 zile. Bărbatul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor.

Procurorii suceveni au arătat că marți, 7 iulie, în jurul orei 23.00, fratele inculpatului a solicitat telefonic acceptul mamei concubinei sale pentru a intra în locuința acesteia pentru a-şi vedea copilul în vârstă de 4 săptămâni și pentru a discuta cu cea care a dat viață bebelușului.

Însă, din cauza unor neînţelegeri mama fetei i-a solicitat bărbatului să părăsească locuinţa sa.

Ulterior, după ce bărbatul a părăsit casa mamei iubitei sale, în curtea imobilului un martor l-a găsit pe un băiat de 12 ani, un alt copil al concubinei bărbatului, căzut la pământ, cu leziuni la nivelul capului.

Băiatul a fost a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul Gura Humorului pentru acordare de îngrijiri de specialitate, după care a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava. Minorul i-a spus mamei sale că cel care l-a lovit cu toporul în cap este Fănel Constantin Solomon, fratele iubitului ei.

Procurorii suceveni au arătat că există suspiciunea rezonabilă că autorul a săvârşit o infracţiune intenţionată contra vieţii pentru care legea prevede pedeapsa închisorii mai mare de cinci ani.

„Pe baza evaluării gravităţii faptei, a modului şi a circumstanţelor de comitere a acesteia, a anturajului şi a mediului din care acesta provine şi a celorlalte împrejurări privitoare la persoana acestuia reieşite din audierea martorilor, se constată că privarea sa de libertate este necesară pentru înlăturarea unei stări de pericol pentru ordinea publică”, se mai arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

 


Intră acum și în grupul de