FOTO- Sute de persoane la înmormântarea socrului lui Traian Băsescu. Gheorghe Andruşca a fost înmormântat cu onoruri militare


Intră acum și în grupul de

Socrul lui Traian Băsescu, Gheorghe Andruşca, a fost înmormântat, sâmbătă, în cimitirul din cartierul Burdujeni, în prezenţa a sute de persoane, cu onoruri militare, un pluton de jandarmi participând la ceremonia funerară.

Slujba de înmormântare a fost oficiată de şapte preoţi, iar preotul paroh al Bisericii Sf Treime din Burdujeni a subliniat că Gheorghe Andruşca, care a fost epitrop casier al bisericii, i-a fost un real sprijin.

basescu inmormantare (17)

La înmormântare au fost prezente lângă cele două fiice ale lui Gheorghe Andruşa, Maria Băsescu şi Stela Derla, şi nepoatele acestuia, Elena şi Ioana Băsescu, ultima fiind venită împreună cu soţul ei, suceveanul Radu Pricop.

La slujba de înmormântare au venit şi reprezentanţi ai PMP din judeţele Suceava şi Botoşani, Corneliu Popovici şi Mihai Ţâbuleac, primarul Sucevei, Ion Lungu, dar şi primarul suspendat al Rădăuţiului, Aurel Olărean.

Din partea PSD, preşedintele CJ Suceava Cătălin Nechifor a prezentat condoleanţe vineri seara, iar din partea PNL, un ultim omagiu a fost adus de vicepreşedintele regional deputatul Ioan Bălan.

Elena Udrea, despre care se spunea că ar urma să vină la înmormântare, a trimis o coroană de trandafiri albi, coroane de flori fiind trimise şi de liderii PNL Vasile Blaga şi Gheorghe Flutur care nu sunt în ţară.

Cel mai bătrân veteran de război din judeţul Suceava, Gheorghe Andrușca a murit joi la vârsta de 96 de ani .

Locotenent-colonel în rezervă, Gheorghe Andruşca a fost înmormântat cu onoruri militare, iar un pluton de jandarmi a tras trei salve.


Intră acum și în grupul de