Tânăr încătușat și dus la Neuropsihiatrie, după ce a desfigurat un bătrân din Mănăstirea Humorului


Intră acum și în grupul de

Un tânăr în vârstă de 28 de ani, din comuna Mănăstirea Humorului, băut și plin de sânge, a fost încătușat vineri seara de polițiștii din localitate și dus la secția de Neuropsihiatrie din cadrul Spitalul Judeţean Suceava, după ce l-a bătut pe un consătean de 64 de ani.

spitalul judetean suceava 1

Potrivit IPJ Suceava, vineri seara, polițiștii din Mănăstirea Humorului au fost sesizați despre faptul că pe raza comunei a avut loc un scandal.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au constatat că un bărbat de 64 de ani, cel care a sesizat fapta, era căzut la pământ, fiind plin de sânge în zona capului şi a feţei, iar lângă acesta se afla un alt bărbat de 28 de ani, tot din Mănăstirea Humorului, în vădită stare de ebrietate, care era dezbrăcat la bustul gol şi avea pe corp pete de sânge.

Bătrânul le-a declarat polițiștilor că a fost lovit de tânărul de 28 de ani.

Victima a fost transportată la Spitalul din Gura Humorului, după care a fost transferată la Spitalul Judeţean Suceava.

Poliștii au precizat că din cauza stării de agresivitate şi a manifestărilor violente, autorul agresiunii a fost imobilizat prin încătuşare, condus şi internat la Spitalul Judeţean Suceava, la Secţia Neuropsihiatrie.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmând să fie soluţionat procedural.

 


Intră acum și în grupul de