PSD Suceava iese la bataie si ataca pe liderul liberal sucevean Gheorghe Flutur


Intră acum și în grupul de

Astfel, intr-un comunicat de presa, PSD Suceava ataca PNL ca replica „la numeroase afirmatii cuprinse in ultimele interviuri din presa suceveana”.

Va prezentam in continuare integral comunicatul PSD Suceava.

„Sa traiti mult si bine domnule ca si fost ministru Flutur ! D.A. ! aveti si cu ce, padurea a fost mare si agricultura e din nou la pamant. Saptamana trecuta de ziua dumneavoastra cand erati la munte (si domnul Tariceanu la vila inundata de la Navodari) intamplator v-au luat apele la o cabana silvica din Voronet. Nu v-ati dus acolo cu prefectul pentru asistenta de urgenta cum se lauda el la tabara crestina si n-ati invitat la onomastica dvs. parlamentari PSD ca sa fie si ei la marea sindrofie si sa-i surprinda apele in mijlocul sinistratilor. Ne mira ca de parca ati fi dus cu pluta la inundatii, repetati la nesfarsit in orice interviu sau declaratii despre pericolul intoarcerii talibanilor nostalgici ai comunismului. Va asiguram din inima ca nu dorim sa se mai intoarca comunismul tovarase Flutur ca doar ati fost membru fruntas al Partidului Comunist Roman dar, din pacate, ati fi facut partidul de ras mai ales acum cand aveti intocmite patru dosare penale pentru disparitia miraculoasa a unei parti a falnicilor paduri ale Bucovinei si alte gainarii mai mici.

Apele si torentii isi fac de cap in Romania in lipsa padurii taiate samavolnic si se vede ca nu sunteti pregatit sa intrati la apa. Va incomodeaza justitia si alte puteri ale statului de drept care trebuie sa-si faca datoria, iar dumneavoastra doriti sa stergeti dosarele care amintesc de padurea jefuita sau de alianta cu flota disparuta in triunghiul …. Carpatilor.

Din tot ce declarati rezulta ca sunteti un monolit in alianta „Departe de Adevar” si sunteti singurii cei mai buni dintre cei ce nu sunt buni pentru a pune de o noua si mica dictatura de normalitate de sorginte fluturista.

Vreti sa stiti ce va spune poporul, cum ii spuneti dumneavoastra „judecatorul suprem, electoratul”? Va indemnam sa luati cateva cupoane agricole fara valoare si sa mergeti intre pensionari la coada la medicamente, in gari, in sanatorii, la oficiile de somaj, unde in 6 luni minunile dumneavoastra au crescut ca altele in zeci de ani. Va deranjeaza rezultatele alegerilor din 2004 si credeti ca acum sunteti cei mai buni, dar vorba aceea „nu-i destul daca nu esti Flutur si fudul”.

De unde atata ura, ca doar sunteti crestin. Banuim ca e sigur doar de interes de ciolan, pentru liberalii care luati cate trei-patru au averi cat toti cei cu bani din judetul Suceava. Hai sa dam mana cu mana si sa traim bine domnule, ca si fost ministru si poate prim”.


Intră acum și în grupul de