Ion Lungu-toate partidele trebuie sa aiba un tel comun-bunastarea populatiei


Intră acum și în grupul de

El a spus ca va respecta decizia pe care PNL o va lua la nivel central, insa nu este de acord cu alegerile anticipate.

Lungu considera ca Alianta D.A. trebuie sa poata exercita puterea pe care a obtinut-o in decembrie 2004. „Mi se pare corect ca atunci cand ai puterea sa o poti si exercita. Cred ca este bine cand esti la putere sa ai toate parghiile si aici sigur eu respect in calitate de politician si de om democratic separatia puterilor in stat si ma refer aici in primul rand la Puterea Judecatoreasca, Legislativa si Puterea Executiva, dar mi se pare corect ca intre Puterea Legislativa si Executiva sa existe o anumita sincronizare”, sustine vicepresedintele PNL Suceava.

El nu considera nici ca detinerea presedintiei celor doua Camere ale Parlamentului de reprezentanti ai PSD ar fi o mare problema. „Nu putem sa zicem ca ar fi un mare deranj ca cei doi presedintii ale celor doua Camere sunt de la alt partid, daca toti dupa alegeri am lucra pentru un tel comun si anume pentru bunastarea cetatenilor si pentru integrarea in Uniunea Europeana. Din pacate, noi suntem damboviteni, ne mai platim polite politice unii la altii si era corect ca atunci cand suntem la putere sa putem avea o putere, sa spun asa, reala. Si repet lucrul cel mai important mi se parea o sincronizare de vointa, daca vreti, intre Legislativul care trebuie sa faca legile si Executivul care trebuie sa le aplice”, a mai spus Lungu.

El este de parere ca organizarea anticipatelor in toamna acestui an ar fi pentru suceveni o piedica pentru derularea proiectelor deja incepute in municipiu. „Nu imi doresc anticipate pentru ca am multe prioritati si alte probleme in municipiul Suceava”, a mai declarat Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de