Alexandria Librării: Întâmpină vara cu romantism


Intră acum și în grupul de

Cumpără din Alexandria Librării oricare 2 cărţi din colecţiile Alma şi Lira aparţinând editurii Litera şi noi îţi oferim încă o carte cadou. Promoţia este valabilă în intervalul 1-31 iulie 2015. Cartea oferită gratuit este cea cu preţul cel mai mic dintre oricare 3 titluri Alma sau Lira.

Alexandria-Librarii-Carti-romantice-Litera

“Literatura de dragoste contemporană are un aer proaspăt, un verb inteligent și o tematică diversă. Discursul viu, natural, o țesătură complexă de relații emoționale și un final fericit sunt astăzi mărci indiscutabile ale unui roman de dragoste de succes.
Colectiile Lira si Alma , parte a Grupului Editorial Litera, aduc cititoarelor sale cele mai frumoase povești de dragoste ale literaturii contemporane, cele mai celebre romanciere ale genului – Mary Jo Putney, Nora Roberts, Danielle Steel si multe altele –, cele mai apreciate titluri ale momentului, aflate in topurile unor publicatii prestigioase – New York Times, Wall Street Journal, Publishers Weekly.
Dedicată în exclusivitate universului feminin, colectia Carti romantice conturează un spațiu modern al fanteziei romantice, cu eroine puternice, aflate în căutarea iubirii și a împlinirii emoționale, dar perfect integrate în realitatea secolului în care trăim.

Citeste si distribuie. Daca nu citesti la timp, intelegi prea tarziu!

Intră acum și în grupul de