Surpriza de la întoarcerea în țară: o familie și-a gasit mobila distrusă, iar mai multe bunuri au fost furate din locuință


Intră acum și în grupul de

O familie din comuna Frătăuții Noi care a fost plecată timp de aproape un an la muncă în Irlanda a avut surpriza neplăcută să constate că locuința a fost vandalizată, iar mai multe bunuri de uz casnic au fost furate, în momentul în care a revenit acasă.

 

Potrivit Poliției Județene, marți dimineața, o femeie de 45 ani, din comuna Frătăuții Noi, a alertat polițiștii din localitate despre faptul că și-a găsit ușa de acces în locuință deschisă în momentul în care s-a întors la domiciliu, din Irlanda.

Femeia le-a declarat oamenilor legii că a fost plecată împreună cu soțul ei, la muncă în Irlanda, iar imobilul a rămas nelocuit.

Astfel, în urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că în perioada 2014-2015 hoții au pătruns prin forțarea ușii de acces în locuință, de unde au sustras mai multe bunuri de uz casnic.

Totodată, două canapele și patru fotolii din imitație de piele erau tăiate cu un obiect ascuțit.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru furt calificat și distrugere, cercetările fiind continuate în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.


Intră acum și în grupul de