Dedeman va construi un teren de tenis de câmp la Colegiul Naţional „Petru Rareş”


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat, miercuri, că firma Dedeman nu a renunţat la construcţia unui teren de tenis în municipiul Suceava după ce proiectul care trebuia realizat pe terenul Liceului alimentar a fost blocat în condiţiile în care locatarii din zonă au reclamat că se vor tăia mai mulţi pomi fructiferi pentru această investiţie.

tenis 2

Lungu a spus într-o conferinţă de presă că a discutat cu reprezentanţii Dedeman care au arătat că doresc să construiască un teren de tenis de câmp în municipiu aşa cum şi-au propus şi că în urma acestor discuţii s-a propus ca un asemenea teren să fie construit la Colegiul Naţional „Petru Rareş”.

El a menţionat că a discutat cu conducerea colegiului care e de acord cu acest proiect.

Dedeman construieşte în fiecare oraş în care deschide un nou magazin un teren de tenis de câmp care este inaugurat în prezenţa Simonei Halep.

Dedeman a deschis săptămâna trecută, la Suceava, un nou magazin, cu o suprafaţă mult mai mare şi cu un număr dublu de produse faţă de magazinul care a funcţionat până în prezent. Potrivit firmei, noua investiţie s-a ridicat la 13 milioane de euro.

simona halep


Intră acum și în grupul de