Mort de beat, un șofer sucevean a dat cu capul de pământ după ce a coborât din mașină


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 57 de ani, din municipiul Suceava, aflat într-o stare avansată de ebrietate a ajuns la Urgențe după ce a dat cu capul de pământ pentru că nu se mai putea ține pe picioare.

spitalul judetean suceava 1

Polițiștii suceveni au informat că miercuri, în jurul orei 13.07, au fost sesizați despre faptul că un bărbat conduce sinuos un autoturism, pe strada Tipografiei din municipiul Suceava, şi pare a fi sub influenţa băuturilor alcoolice.

„În parcarea din faţa unui imobil de pe strada Alexandru cel Bun a fost identificat staţionat  autovehiculul reclamat, iar conducătorul auto era un bărbat de 57 de ani, din municipiul Suceava”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

Sursa citată a arătat că din cauza stării de ebrietate șoferul şi-a pierdut echilibrul şi a căzut la pământ suferind leziuni în zona frontală a capului.

El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Suceava pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

Totodată, bărbatului i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru  conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

 

 


Intră acum și în grupul de