Bărbat cu probleme psihice dat în urmărire, găsit după jumătate de an în piața din Ulma


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 41 de ani care figura drept urmărit încă din luna ianuarie a acesui an a fost internat la Spitalul de Psihiatrie din comuna Pădureni, din judeţul Iaşi, după ce a fost găsit în piața din Ulma.

politist

Poliția Județeană a informat că joi dimineața, în jurul orei 9.00, în urma unui control punctual în piaţa agroalimentară din comuna Ulma, un echipaj de poliţie a observat un bărbat care corespundea semnalmentelor unei persoane date în urmărire.

Astfel, după ce bărbatul a fost legitimat, polițiștii au constatat că acesta este din comuna Ulma și a fost dat în urmărire din 27 ianuarie a.c., în baza unei sentințe penale a Judecătoriei Câmpulung Moldovenesc din 15 decembrie 2014.

Potrivit sentinței, bărbatului i-a fost înlocuită măsura de siguranţă obligatorie la tratament medical cu măsura de siguranţă a internării medicale până la însănătoşire.

„Cel urmărit a fost preluat şi transportat cu ambulanţa din cadrul Spitalului municipal Rădăuţi la Spitalul de Psihiatrie şi Pentru Măsuri de Siguranţă Pădureni – Grajduri din comuna Pădureni, judeţul Iaşi, unde a fost internat în vederea executării măsurii de siguranţă”, se arată într-un comunicat al Poliției Județene.

 

 


Intră acum și în grupul de