Șase medalii pentru CSS 3 Suceava la Campionatul Național de înot pentru cadeți


Intră acum și în grupul de

În perioada 16-19 iulie, la bazinul descoperit din incinta Complexului Sportiv Național „Lia Manoliu”, din București, s-a disputat Campionatul Național de înot pentru cadeți, fete și băieți de 12-14 ani. La competiție au participat aproximativ 450 de sportivi, de la 69 de cluburi din România.

Echipa CSS 3 Suceava a participat cu un lot de opt sportivi, respectiv Antonia Nițu și Alexandru Mateiciuc, la categoria 14 ani, Șerban Cotos, Sebastian Croitor, Vlad Brandis și Ștefan Ropan, la categoria 13 ani și Victor Turluianu și Ioana Nastaca, la categoria 12 ani.

„Chiar dacă temperaturile au fost peste medie, fiind foarte cald în București, sportivii suceveni s-au comportat excelent doborându-și recordurile personale și urcând de cateva ori pe cele mai înalte trepte ale podiumului”, a declarat antrenorul Cezar Moscaliuc.

Astfel, Șerban Cotos a obținut patru medalii, clasându-se pe locul doi în probele de 100 Fluture, 400 Liber și 100 Liber, dar și locul trei în proba de 800 Liber.

serban cotos

O altă sportivă, Antonia Nițu, a obținut o medalie de argint la proba 100 Bras.

inot cadeti antonia nitu

De asemenea, echipa de băieți – 13 ani – formată din Șerban Cotos, Sebastian Croitor, Vlad Brandis și Ștefan Ropan a obținut locul trei în proba de 4×100 Mixt.

echipa baieti 13 ani


Intră acum și în grupul de