BPC al PNL nu a discutat despre alegeri anticipate


Intră acum și în grupul de

Potrivit unui comunicat al PNL, semnat de purtatorul de cuvint al partidului, Eugen Nicolaescu, la sedinta BPC s-a discutat in primul rind modul in care Guvernul a actionat pentru ajutorarea sinistratilor si la modul in care autoritatile au actionat pentru limitarea efectelor inundatiilor.

„BPC si-a aratat preocuparea pentru implicarea Guvernului in refacerea cat mai grabnica a infrastructurii din zonele calamitate. Biroul Permanent Central a facut, totodata, si o analiza a modului in care membrii PNL s-au mobilizat pentru ajutorarea persoanelor care au suferit de pe urma inundatiilor”, se arata in comunicat.

Cea de a doua problema discutata a vizat adoptarea, in sesiunea extraordinara parlamentara, a ordonantelor de urgenta care reglementeaza integrarea si ajutorarea populatiei sinistrate.

„BPC a decis adoptarea unei strategii parlamentare eficiente pentru sesiunea extraordinara care incepe pe 19 iulie si unde este nevoie ca ordonantele de urgenta adoptate de Guvern sa primeasca acordul intregii Coalitii, astfel incat ele sa fie votate in forma prezentata de Executiv”, se mai arata in comunicat.

Comunicatul PNL nu face referire la discutii privind alegerile anticipate.


Intră acum și în grupul de