Unitățile de cazare turistică din județ, verificate de polițiști și Protecția Consumatorilor. Au fost aplicate amenzi de peste 34.000 de lei


Intră acum și în grupul de

Timp de două zile, unitățile de cazare turistică au fost luate la verificări de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Suceava şi comisari din cadrul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Suceava. Acțiunea organelor de control s-a lăsat cu amenzi de peste 34.000 de lei.

pensiune

Poliția Județeană a informat că acțiunea de verificare a agenţilor economici din judeţul Suceava care desfăşoară activitate de primire turistică s-a desfășurat în zilele de 21 și 22 iulie a.c.

„Acţiunea a vizat agenţii economici de pe raza judeţului Suceava care desfăşoară activităţi de primire turistică şi asigurarea serviciilor de cazare turistică şi alimentaţie publică, fiind verificate 48  unităţi de cazare turistică”, se arată într-un comunicat al Poliției.

În urma controalelor, au fost aplicate 29 de amenzi, în valoare de 34.100 lei.

Dintre acestea, șase au fost pentru actele de comerţ și tot șase pentru prevenirea şi combaterea efectelor consumului produselor din tutun, precum și pentru evidenţa şi protecţia turiştilor.

Cele mai multe amenzi, 17 la număr, în valoare de 18.850 lei, au fost aplicate la OG 21/1992 privind protecţia consumatorului.

Totodată, în cadrul acțiunii, au fost confiscate bunuri constând în alcool şi produse din tutun.


Intră acum și în grupul de