Zece răniţi în două accidente produse duminică dimineaţa în Frasin şi Fălticeni


Intră acum și în grupul de

Două accidente s-au produs duminică dimineaţa în oraşul Frasin şi în municipiul Fălticeni.

În primul caz, potrivit Poliţiei Suceava, un bărbat de 38 ani, din judeţul Braşov, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, în interiorul localităţii Frasin, datorită oboselii, a adormit la volan, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un stâlp de transport a energiei electrice.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto şi rănirea uşoară a unei femei de 39 de ani şi a unei minore de 12 ani, ambele din judeţul Braşov şi a unui bărbat de 54 de ani, toţi pasageri în autoturism.

Conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, dar la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

În acest caz modulul SMURD de la Garda de Intervenţie Gura Humorului a intervenit la faţa locului, unde un autoturism intrase în coliziune cu un stâlp, în urma accidentului rezultând patru victime neîncarcerate. Răniţii au fost transportaţi cu ambulanţele SMURD şi SAJ la spital.

ACCIDENT

La ora 0:41, un alt accident a fost anunţat că s-a produs pe raza municipiului Fălticeni. Modulul SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Fălticeni a ajuns la faţa locului, unde în urma coliziunii dintre două autoturisme, au rezultat şase victime, dintre care, o tânără în vârstă de 19 ani a rămas încarcerată.

Pompierii salvatori au luat măsurile de siguranţă specifice în cazul producerii accidentelor rutiere, au balizat zona, au verificat eventualele scurgeri de lichide inflamabile şi au deconectat bornele de la bateriile de acumulatori.

Concomitent, militarii au extras tânăra prinsă între fiarele maşinii, au acordat primul ajutor medical victimelor, împreună cu lucrătorii de pe autosanitarele SAJ, după care au transportat răniţii la spital pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.

Poliţiştii au stabilit că un bărbat de 28 ani, din comuna Horodniceni, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 208, în afara localităţii Hârtop, nu a redus suficient viteza într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de o femeie de 23 de ani, din municipiul Rădăuţi.

În urma impactului a rezultat rănirea unei minore de 16 ani, din comuna Horodniceni şi a doi tineri, unul de 18 ani din municipiul Fălticeni şi celălalt 22 de ani, a unei tinere de 19 ani, ambii din comuna Horodniceni, pasageri în autoturismul condus de bărbatul de 28 de ani, precum şi rănirea uşoară a doi minori de un an, ambii din municipiul Rădăuţi, pasageri în autoturismul condus regulamentar de femeia de 23 de ani.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ, după care, la spital, li s-au  recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de