Tânăr din Vicovu de Sus, arestat în lipsă în aprilie, prins în Germania şi băgat în arestul IJP Suceava


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 26 de ani din Vicovu de Sus, Vasile Remus Farcaş, pe numele căruia Judecătoria Rădăuţi a emis în 30 aprilie un mandat de arestare în lipsă pentru săvârşirea infracţiunilor de tăinuire, furt calificat şi înşelăciune a fost găsit în Germania, adus în ţară şi introdus în arestul IPJ Suceava.

femeie, catuse, arest

Bărbatul a fost pus în urmărire naţională prin dispoziţia I.G.P.R. din 03.05.2015, fiind semnalat şi pe plan internaţional.

În baza datelor deţinute şi în urma activităţilor investigative desfăşurate de poliţiştii suceveni, persoana în cauză a fost localizată pe teritoriul Germaniei. Ulterior, în urma schimbului suplimentar de informaţii prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române şi a accesării canalelor specifice, persoana urmărită a fost identificată şi reţinută.

Astfel, vineri,  bărbatul a fost extrădat din Germania, fiind preluat de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale – IPJ Suceava şi încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentat Judecătoriei Rădăuţi, în vederea confirmării mandatului de arestare preventivă.

Judecătoria Rădăuţi a decis, sâmbătă, confirmarea arestării preventive a inculpatului şi executarea mandatului de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de