Harşovschi: „Preţul apartamentelor e în scădere la Suceava, dar nu aşa se întâmplă şi la cele aparţinând ANL”

Viceprimarul Lucian Harsovschi sustine o conferinta de presa.

„Ieri am primit de la Finante o adresa cu superba suma de 768.200 lei rectificativ de buget. Nu am auzit acei lideri prieteni cu Ponta, printre care si presedintele Organizaţiei municipale PSD, sa spuna ca a incercat sa aduca bani la buget, dar nu a putut. Vad doar adrese la Johannis. Daca esti important la nivel local, trebuie sa fii si la nivel national si sa ceri bani pentru comunitatea pe care o reprezinti.

Ar trebui sa ne implicam cu totii atunci cand e vorba de binele comunitatii. Vom sta de vorba cu specialistii Primariei pentru a vedea cum ii vom folosi acesti bani primiti. Cand te zbati pentru muncipiul tau, primesti bani. Suceava nu are astfel de lideri la nivelul celor care ne guverneaza.

Cand facem o lucrare in Suceava ne consultam cu populatia atat cat se poate. De luni au inceput lucrarile in spatele Stadionului din Itcani pentru amenajarea unui mic parc. Oamenii ne-au cerut insistent acest lucru. Va fi si un loc de joaca acolo. Speranta noastra e sa se pastreze obiectivul.

Pretul apartamentelor e in scadere la Suceava, dar nu asa se intampla si la cele apartinand ANL. La ANL pretul a fost crescut de Guvern la 1691 lei pe mp.

Am de facut un apel catre cei care locuiesc in zona G.Enescu. Azi se vor finaliza lucrarile de asfaltare in zona Catedralei si sa respectam semnele de circulatie si sa se parcheze asa cum e prevazut de lege. Politia a dat pana acum 85 de avertismente si cateva amenzi

Intotdeauna trebuie sa te lupti pentru organizatia pe care o reprezinti. La aceasta rectificare nu am auzit cel putin o opinie cum ca asta e situatia si ca mai mult nu se poate.”