Modernizarea drumului Mihoveni-Costâna inaugurată de preşedintele CJ Cătălin Nechifor în prezenţa primarilor din zonă


Intră acum și în grupul de

Drumul judeţean care face legătura între Suceava şi Valea Soloneţului a fost modernizat pe o lungime de 3,6 kilometri şi inaugurat, joi, de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, împreună cu primarii din Şcheia, Vasile Andriciuc şi Todireşti, Vasile Avram.

Cătălin Nechifor a spus că acest drum se adresează unei zone cu 40.000 de locuitori şi poate fi folosit ca şi o şosea de ocolire a municipiului Suceava mai ales că în această perioadă se fac lucrări de modernizare la infrastructura rutieră în cartierul Iţcani.

Mai mult, drumul modernizat face legătura între municipiul reşedinţă de judeţ şi Cacica, Todireşti sau Pârteşti pe o rută mai scurtă cu circa zece kilometri.

catalin nechifor si vasile andriciuc

 

Directorul Direcţiei de Drumuri şi Poduri din CJ Suceava, Radu Avădanei, a declarat că mai mult de un kilometru din acest drum este betonat, iar restul este asfaltat, costurile lucrărilor fiind de 3 milioane de lei, bani din bugetul judeţului.

Primarii din Şcheia şi Todireşti au salutat lărgirea şi modernizarea acestui drum şi au arătat că noua şosea era aşteptată de mai mulţi ani de locuitorii din zonă.


Intră acum și în grupul de