Viceprimarul Lucian Harşovschi: Sâmbătă seară, sucevenii vor avea din nou apă caldă la robinete


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harşovschi, a anunţat, că sâmbătă seara, în cel mai rău caz, sucevenii vor avea din nou apă caldă la robinete.

El a precizat că în cursul zilei de joi au fost finalizate toate reparatiile care erau programate pe reţeaua de termoficare.

lucian harsovschi 5

„Am discutat cu managerul Bioenergy, Vasile Ilie şi cu cei de la Termica şi din punct de vedere tehnic, suntem pregătiţi să umplem instalațiile cu apă caldă”, a spus Harşovschi.

Apa caldă nu va reveni însă la robinetele tuturor sucevenilor racordaţi la sistemul centralizat de termoficare.

Potrivit viceprimarului Sucevei, lucrările demarate la punctele termice Obcini 2, Obcini 3 şi Obcini 4 vor continua şi după data de 8 august, după ce Termica va da din nou apă caldă, şi se vor finaliza abia în data de 16 septembrie. Totodată, se lucrează şi în cartierul Burdujeni, unde este afectat punctul termic ANL, lucrările în zonă urmând a fi finalizate în data de 12 august, precum şi la punctul termic Cuza Vodă H, unde lucrările se vor încheia în data de 15 august.

Astfel, sucevenii din zonele menţionate mai sus nu vor beneficia încă de apă caldă.

Furnizarea apei calde în municipiul Suceava a fost sistată de luni, 3 august, pentru revizia unor instalaţii ale Termica SA.


Intră acum și în grupul de