Băiețel de trei ani care se plimba cu Mocănița rănit de oglinda unei autoutilitare conduse de un tânăr băut


Intră acum și în grupul de

Un băiețel în vârstă de trei ani ce se afla ca pasager în Mocănița de la Moldovița a fost rănit ușor, după ce un tânăr beat și fără permis de conducere corespunzător a lovit cu oglinda autoutilitarei colțul primului vagon al trenului turistic.

mocanita moldovita

Potrivit IPJ Suceava, fapta s-a petrecut sâmbătă după-amiază, în interiorul comunei Moldoviţa, după ce un localnic de 26 de ani care se afla la volanul unei autoutilitare a pierdut controlul asupra direcţiei de mers. Astfel, într-o curbă uşoară spre stânga, tânărul a lovit cu oglinda laterală a autoutilitarei colțul primului vagon al trenului turistic, care circula din sens opus. În acest fel, băiețelul de trei ani, din comuna Vatra Moldoviţei, ce se afla în primul vagon al trenului, a fost lovit ușor.

Polițiștii au arătat că tânărul șofer nu a oprit la locul producerii accidentului, părăsind locul faptei, dar a fost găsit ulterior de oamenii legii.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital,  i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, polițiștii au constatat că tânărul are permis de conducere necorespunzător categoriei auto pe care a condus-o.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal ce va fi soluționat procedural.

 


Intră acum și în grupul de