Agresorul bărbatului bătut în plină stradă la Gura Humorului a fost arestat preventiv pentru 30 de zile


Intră acum și în grupul de

Tribunalul Suceava a dispus arestarea preventivă timp de 30 de zile a unui bărbat care ar fi înjunghiat cu intenţie un amic de pahar duminică seara, în Gura Humorului.

cutit

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, procurorii suceveni au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi au solicitat Tribunalului arestarea preventivă a inculpatului Constantin Bîcu, aflat în stare de reţinere, sub aspectul săvârşirii tentativei la infracţiunea de omor.

Procurorii îl acuză pe Bîcu că duminică seara, pe 9 august, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a unui conflict spontan, aflat într-un loc public, a înjunghiat cu intenţie un bărbat în vârstă de 32 de ani, din comuna Stulpicani, aplicându-i mai multe lovituri de cuţit în zona abdominală.

În acest fel, agresorul i-a cauzat victimei leziuni grave, care i-au pus viaţa în primejdie, şi care necesită pentru vindecare un număr de 30 – 40 zile de îngrijiri medicale.

Pentru acest fapt, în cursul zilei de marți, 11 august, Tribunalul Suceava a admis propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului Constantin Bîcu pentru o durată de 30 de zile.

Procurorii au arătat că cercetările vor continua în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale.


Intră acum și în grupul de