Viceprimarul Harşovschi: In Burdujeni încercăm să realizam o parcare de reşedinţă de peste 150 mp


Intră acum și în grupul de

Lucian Harsovschi sustine o conferinta de presa la Primaria Suceava.

lucian harsovschi 3

 

Viceprimarul Lucian Harsovschi:
„La inceputul anului, odata cu schimbarea viceprimarului, am spus ca ceea ce se petrece in oras trebuie comunicat mai bine catre suceveni. O echipa e cea care face ca lucrurile sa se invarta in oras. Noua majoritate e compusa din 12 consilieri PNL si 3 afiliati. Au fost discutii in ultima perioada si e bine de stiut ca politicul si administrativul se imbina.

Si da, ce se intampla bun in Suceava se intampla si datorita primarului Lungu. Multi ne acuza ca suntem in campanie electorala, ceea ce nu e corect. Suntem doar in foc continuu pentru imbunatatirea calitatii vietii sucevenilor. Sa ne tina vremea si banii ca la finele anului sa putem spune ce am facut pentru suceveni.

In Burdujeni incercam sa realizam o parcare de resedinta de peste 150  mp. De ieri, a inceput lucrarea de modernizare a portiunilor pietonale din spatele Liceului de Arta. Vom avea un acces normal si civilizat in centru, in zona Liceului de Arta din oras. Eu spun ca facem lucruri normale, solicitate de suceveni si rodul gandirii in echipa. Cu specialistii gasim solutiile si le implementam. Le spunem clar sucevenilor ca vrem sa tinem ritmul asta.

E de inteles reticenta unor suceveni care au vazut ca doi ani si ceva nu s-a facut mai nimic, iar acum, de cand e o noua majoritate, se lucreaza la foc continuu.

Chiar daca avem rectificarea bugetara, inca nu avem publicat ordinul privind majorarea plafonului de salarii pentru profesori. Cand vine acest ordin voi covoca o sedinta de CL ca sa putem oferi acesti bani si sa facem rectificarea necesara.

O veste buna, dupa foarte multe incercari si discutii, ieri am primit certificatul de inregistrare sanitar-veterinara pentru adapostul de caini din Lunca Sucevei. Sunt 108 custi noi si un numar de maxim 500 de caini. Avem termen pana la 1 decembrie 2015 sa modernizam custile vechi si sa avem medic veterinar.

Sunt cam 900 de caini in adapostul din Lunca Sucevei. Vom propune CL o rezolvare si daca primim aprobarea vom actiona in consecinta.

Am avut discutii personal cu managerul ACET si cu consilierii din AGA sa analizeze si o serie de solutii pentru avarii si cum se rezolva acestea. Componenta refacerii nu este prinsa in actiunile de rezolvare a avariilor din oras si trebuie gasita rapid o solutie.”


Intră acum și în grupul de