Doi adolescenți prinși la furat în podul unei case din Vicovu de Sus


Intră acum și în grupul de

Doi adolescenți, unul de 15 și altul de 17 ani, au fost prinși de polițiști în podul unei case din Vicovu de Sus, după ce au încercat să fure mai multe bunuri.

minor prins de politisti

Poliția Județeană a informat că miercuri, în jurul orei 00.35, polițiștii din Vicovu de Sus au fost sesizați prin 112 despre faptul că în podul locuinţei unui tânăr de 20 ani, din localitate, două persoane încercă să sustragă bunuri.

Când au ajuns la fața locului, oamenii legii au constatat că în podul locuinţei se aflau doi minori, unul de 17 ani şi celălalt de 15 ani, ambii localnici. Totodată, polițiștii au stabilit că cei doi au sustras din locuința tânărului un televizor, un ham şi un lanţ, bunuri estimate la suma de 1.300 lei.

Potrivit sursei citate, adolescentul de 17 ani a fost reținut pentru 24 de ore și ulterior a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți. El a fost pus sub control judiciar timp de 60 de zile.

Partenerul său, băiatul de 15 ani, urmează a fi prezentat Serviciului de Medicină Legală Suceava în vederea expertizării psihiatrice pentru a se stabili dacă a avut discernământ în momentul comiterii faptei.

Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la infracțiunea de furt calificat.

 


Intră acum și în grupul de