Două persoane au fost trimise în judecată după ce au furat bani și bijuterii dintr-o casă din Câmpulung Moldovenesc


Intră acum și în grupul de

Două persoane au fost trimise în judecată pentru furt calificat după ce în cursul lunii mai a acestui an au dat o spargere la o casă din Câmpulung Moldovenesc, de unde au plecat cu bani și bijuterii.

bani

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, procurorii au dispus la data de 10 august a.c. trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a inculpatului Lacatoş Elvis Bobi şi trimiterea în stare de libertate a inculpatei Cimpoieş Andreea.

Cei doi sunt acuzați că la data de 21 mai 2015, în jurul orei 13.15, au sustras bunuri, valori monetare şi bijuterii în valoare totală de 6.300 lei pe care şi le-au însuşit, fără a mai fi recuperate.

Procurorii au arătat că Lacatoş Elvis Bobi, recidivist, împreună cu Cimpoieş Andreea, care se afla în zona în care au dat spargerea, sub pretextul cerşetoriei, au pătruns împreună în imobilul lui Gătej Constantin din Câmpulung Moldovenesc.

Inițial, cei doi inculpați au vrut să intre prin efracție, după care au găsit deasupra unei uşi cheia adevărată, aceasta fiind lăsată în loc nepotrivit chiar de victimă.

„Sesizarea instanţei de judecată prin rechizitoriu nu înlătură sub nicio formă prezumţia de nevinovăţie de care beneficiază inculpaţii”, au menționat procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc.

 


Intră acum și în grupul de