Ploile de vineri seara au inundat mai multe zone din Rădăuți


Intră acum și în grupul de

Ploile torențiale de vineri seara au afectat mai multe zone din municipiul Rădăuți, militarii Detaşamentului de Pompieri din localitate fiind nevoiți să intervină cu trei autospeciale şi patru motopompe pentru evacuarea apei pluviale.

inundatii 1

 

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, plt.adj. Alin Găleată, pompierii rădăuțeni au avut vineri seara trei intervenții, prima fiind la sediul unui service auto.

Găleată a arătat că la ora 19:42 un echipaj al pompierilor s-a deplasat pe str. Calea Bucovinei, la sediul unui service auto, de unde au evacuat apa care a inundat curtea, garajul şi beciul atelierului. Inundaţia a afectat o ladă frigorifică, centrala termică şi alte bunuri.

„Un alt echipaj al pompierilor militari, a intervenit pe str. Ştefan cel Mare, la un supermarket, unde, cu ajutorul motopompelor, au evacuat apa de pe rampa de aprovizionare, care punea în pericol mai multe agregate frigorifice”, a spus Găleată.

El a mai arătat că ultima intervenţie a fost pe str. Dragoş Vodă, care era inundată pe o suprafaţă de 150 de metri pătraţi. Apa a afectat o gospodărie particulară şi punea în pericol şi celelalte proprietăţi din zonă.

„Pompierii salvatori au evacuat apa din curtea şi din beciul locuinţei particulare, iar misiunea lor s-a încheiat la ora 22:25”, a menționat plt.adj. Alin Găleată.

 


Intră acum și în grupul de