Soț și soție, răniți după ce s-au izbit cu mașina într-un copac, în afara localităţii Vatra Moldoviţei


Intră acum și în grupul de

Două persoane au scăpat ca prin minune, doar cu câteva răni ușoare, după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un copac, pe DN 17A, în afara localităţii Vatra Moldoviţei.

accident masina (1)

Accidentul a avut loc duminică după-amiază, în jurul orei 17.10.

Potrivit IPJ Suceava, un bărbat de 58 ani, din municipiul Vatra Dornei, în timp ce conducea mașina, din cauza vitezei, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare.

Polițiștii au arătat că într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, semnalizată corespunzător, din cauza faptului că șoferul nu a redus și adaptat corespunzător viteza, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus după care a părăsit spre stânga partea carosabilă izbindu-se de un copac.

„În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a conducătorul auto și a pasagerei de pe scaunul dreapta, soția acestuia, de 56 ani, din aceeaşi localitate”, au informat reprezentanții IPJ Suceava.

Din cauza stării medicale şoferul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însă i s-au recoltat două mostre biologice de sânge, la interval de o oră,  în vederea determinării alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de