Mecanic al unei locomotive care circula pe ruta Ucraina – România, prins cu aproape 500 de pachete de țigări de contrabandă


Intră acum și în grupul de

Mecanicul unei locomotive româneşti care circula pe ruta Vadu Siret (Ucraina) – Dorneşti (România) a fost prins în cursul zilei de duminică de poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul PTF Vicşani cu aproximativ 500 de pachete de țigări de contrabandă.

tigari

Potrivit ofiţerului pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, în urma unui control amănunţit asupra locomotivei, poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali au descoperit, în compartimentul maşinilor, la ventilatoare, ascunsă şi nedeclarată, cantitatea de 470 pachete ţigări, de diferite mărci, în valoare de 568 lei.

„În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că ţigările aparţin mecanicului de locomotivă, cetăţeanul român, Constantin N. de 45 de ani, domiciliat pe raza județului Suceava”, a declarat comisarul-şef Ilie Poroch-Seriţan.

El a menționat că bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei, iar întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării.

 

 


Intră acum și în grupul de