Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, la Suceava: Poziţia ALDE e clară privind Codul Fiscal


Intră acum și în grupul de

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin, sustine o conferinta de presa la Hotel Gloria, din municipiul Suceava.

Conferinţa a început cu peste 40 de minute intarziere fata de ora stabilita. La conferinta sunt prezenti deputatul Constantin Galan si consilierul municipal Vasile Mocanu.

La conferinta de presa a sosit si deputatul Cezar Cioata.

 

Ministrul Daniel Constantin, co-presedinte ALDE:

daniel constantin

 

„Sunt, azi, aici, in scop profesional. Mergem peste tot in tara ca sa ii informam pe fermieri despre ce pot accesa.

Nu puteam veni aici fara sa vizitez ALDE si ma bucur ca aici lucrurile au mers bine si oamenii au inteles ca avem nevoie de o noua forta politica. Asteptam decizia  ca ALDE sa se infiinteze. Vom avea discutii cu cei care vor fi propusi pentru a fi candidati la alegerile din 2016. La Suceava avem cea mai importanta functie aleasa direct.

Cred ca putem ajunge in urmatorii ani sa nu mai fim dependenti de vreme. E pentru prima data cand avem o strategie pentru sistemul secundar de  irigatii.

 

Fac un apel public pentru ca avem nevoie de un acord politic ca sa angajam in fiecare an, asa cum a fost cel pentru armata. Pentru refacerea infrastructurii principale pentru irigatii. Din 2014 am depus un proiect la Comisia europeana pentru un miliard de euro. Raspunsul il primim in octombrie.

Pozitia ALDE e clara privind Codul Fiscal. Cred ca toata coalitia are un punct de vedere comun. Cred ca nu vor fi pareri diferite in continuare.

ALDE nu va face niciodata aliante cu PP, sub nici o forma, PMP si PDL, care din pacate s-a integrat in PNL.

Am rugat sa se declanseze alegeri interne si cat mai repede sa fie gata listele cu candidatii pentru primari.”

Deputatul Cezar Cioata:

„In principiu, asa gandesc lucrurile, sa candidez la Brosteni, orasul meu natal. Si fostii si actualul primar au facut tot felul de matrapazlacuri si justitia isi va spune cuvantul. Cu siguranta, voi candida la functia de primar al orasului Brosteni.”

daniel constantin si constantin galan

Deputatul Constantin Galan:

„Deocamdata, nu pot spune daca voi candida la Radauti la Primarie, dar sustin situatia de la Radauti care e foarte delicata.”

 


Intră acum și în grupul de